Kálmán, Ede
Friss
Hétvégén is marad a napsütéses idő // Változik a vonatok közlekedési rendje // Összeütközött két autó az M3-ason // Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten //

blogok
Családban marad!
Kultúráról, másképp
Az egymással való bánásmódunkban tapintható a kulturáltságunk foka és ez az azzal összefüggő mentális állapotunk tükörképe is.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Rég vártam így válogatott mérkőzést!
Olyan kellemes, bizsergető, jóleső izgalommal teli várakozás előzi meg a magyar férfi labdarúgó -válogatott görögök elleni NL mérkőzését! Mostanában ilyen érzés nem gyakran emelte a hétköznapok fényét, sőt inkább csüggesztő volt a felvezetés, ahányszor csak ki kellett lépni a nemzeti csapatnak a jól megszokott, hangzatos ígéretektől selymes, biztonságos védelmet, csendet és nyugalmat ad adó telki edzőtáborból!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
Klímaváltozás: azonnali lépésekre van szükség
Ha nem sikerül más fél Celsius-fok alatt tartani a felmelegedést, a folyamat megállíthatatlanná válik.
Alaptörvény blog
Sért-e alapjogot a politikai cenzúra a közösségi oldalakon?
A válasz látszólag egyszerű: a közösségi oldalak folyamatos letiltásai által a közérdekű információhoz való alapjoga sérül a felhasználóknak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ez nem egy biztató jövőkép!
Azt hittem elájulok! Magyarország közepén, a főbb város belsejében hogyan olvashatnék, külön oszét, brazil, francia, szerb, nomád, tibeti és angol sportújságot egyszerre úgy, hogy egy mérkőzés tudósításában szereplő játékosok ezekből országokból származók alkotnak csapatot! Magyar csapatot!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Sajtószabadság, vagy amit akartok
Úgy van az, hogy ha valamit egyszer a haladás egyik ötletmestere kitalál, akkor az végig járja az egész libsi sajtót, és évekig hallgathatjuk, függetlenül attól, hogy egyébként igaz-e.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Trump előtt, Trump után
Orbán, ahogy Steve Bannon mondta: Trump volt Trump előtt. Orbán már akkor azt hirdette, hogy nekünk Magyarország az első, amikor még az USA ezerrel amerikanizált.
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szubszidiaritás és az Európai Unió jövője
Az új Európa ábrándját dédelgető politikai megnyilvánulásokat figyelve az juthat eszünkbe, hogy itt a keresztény kultúrájú Európa öngyilkosságra való felszólításával állunk szemben.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)

RIDIKÜL