Meghazudtolta egymást Havas Henrik és Kálmán Olga

 

Ritkán látható, nevetséges és abszurd veszekedés alakult ki Simicska Lajos tévéjében a két, egyébként hűséges fegyverhordozó, Kálmán Olga riporter és a Vona Gábor-propagandakönyv szerzője, Havas Henrik között – írja az Origo.

Kálmán Olga a zaklatásokról kérdezte főleg Havast, Havas ennek nem örült, különösebben nagy meggyőződéssel nem is merte cáfolni, igaz, néha tagadott. Kálmán Olga nem volt kedves Havashoz, bár Havas azt állította korábban, hogy nagyon jóban vannak, pontosabban szerinte egy wellness-hétvégén összebarátkozott Kálmán Olga kisfiával. Most viszont magyar televíziókban ritkán látható módon veszekedett két úgymond kolléga, két tévériporter.

Kálmán Olga a beszélgetés vége felé büdös bunkónak nevezte Havast. Kicsit beleláthattunk, hogy a balliberális média erőszakos és sokáig hatalommal is bíró dolgozói (most már egyébként a Jobbik propagandistái) milyen emberek, hogy gondolkodnak, hogy beszélnek egymással. Akkor, ha konfliktusba kerülnek, ha a Simicska Lajos első riportere cím elnyeréséért (esetleg az állásukért) küzdenek – az Origo cikkét teljes terjedelmében ide kattintva olvashatja.