Megnyílt Budapest legmagasabban fekvő korcsolyapályája

 

A budapesti V. kerületi Hold utcában található Hotel President nagyszerű panorámával rendelkező tetőteraszán egyedülálló korcsolyapálya nyitotta meg kapuit. A négycsillagos szálloda tetején egy 110 négyzetméteres pályát alakítottak ki, amely nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégeknek is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A Hotel President exkluzív jégpályája mellett felállított karácsonyi kis házban finomságok, a többi között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható.

Az Intermezzo IceTerrace vendégei számára 360 fokos panoráma nyílik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István-bazilika, a Parlament, a budai Vár vagy a Citadella. A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel bárki megteheti ezt, sőt, partikra ki is bérelhető a létesítmény. A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva. A nem mindennapi pálya február végéig látogatható.