Emőke
Friss
Enyhülés várható a hétvégén // Bőnyi rendőrgyilkosság: április 25-én kezdődik a tárgyalás Szombathelyen // Szombaton lezárják a Nyugati pályaudvart // Kábítószer-kereskedőt fogtak el Szegeden // Ideiglenes menetrend-változásokról tájékoztatott a MÁV //

MÉG TÖBB HÍR

LETILTOTT TARTALOM

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
„Tíz-egynéhány napból megérteni egy egész életet…”
A mi nemzedékünk neki, nekik köszönhetően találkozott először 1956-tal, a magyar szabadsággal. Ők beszéltek – már amikor beszélhettek – 1956-ról. Balog Zoltán miniszter úr búcsúbeszéde.
Balog Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Búcsú Balás-Piri Lászlótól
A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kuratóriumi elnökétől búcsúzik Schmidt Mária.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Önvezető drónokkal gyűjtenek adatokat az óceánról Ausztráliában
Az autonóm drónok mérik a hőmérsékletet, vizsgálják a tengeri élővilágot, a víz sótartalmát és a vízfelszíni karbontartalmát.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Fortélyos félelem, gonosz félelem
Akik most látványosan rémüldöznek Orbán Viktor március 15-én elmondott beszéde óta, azok milyen jogellenes, sőt, a jogállamiság fogalmával meredeken szembemenő lépésekre készülnek.
Máthé Áron
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az egyik szemem sír, a másik nevet
Talán már senki sem emlékszik, régen hogyan ment! Amikor nem volt ekkora bőség és jóság! Néhány magas poszton szereplő férfiember a fejébe vette, hogy a kézilabdát teljesen érzelmi alapon felkarolja.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
A migráció súlyos kockázatai az élet, testi épség, egészség védelme tekintetében
Azt, hogy a 2015 utáni tömeges migráció közbiztonsági kockázatot jelent, talán kevesen vitatják, ugyanakkor a probléma közegészségügyi vonatkozásairól kevés szó esik.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
A választás gyerekjáték!
Nem bánom ezt a játékot, mert manapság, mikor a gyerekek jobbára leszegett fejjel a telefonjukat nyomkodják és figyelik a közösségi média celebjeit, jóval értelmesebb e közéleti szerepjáték.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Beárazták a szalámit...sajnos
Ez most már egyre jobban látszik, hogy ez a szegedi férfi kézilabda csapat szépen csúszik a lúzerség felé. Vagy én nézem a legrosszabb pillanatban a BL-meccseiket. Írom ezt úgy, hogy amikor Szegeden éltem, ott voltam majdnem minden meccsükön, pár egykori magyar játékossal jó kapcsolatba kerültem.
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Túszokat ejtett egy fegyveres egy szupermarketben Franciaországban

RIDIKÜL