Újabb drogbandát fogott el a rendőrség - VIDEÓ

 

Elfogtak a rendőrök szombaton négy férfit, akik a gyanú szerint többféle kábítószert is árultak Budapesten – közölte a rendőrség vasárnap honlapján.

A nyomozók szombaton Pomázon egy műhelyben fogták el a 44 éves budapesti K. Norbertet, valamint két társát, egy 48 éves olasz és egy 24 éves horvát állampolgárt. A három férfi elfogásakor éppen egy fagyasztóládából közel 12 kilogramm marihuánát pakolt ki, melynek értéke meghaladta a 20 millió forintot. A rendőrök a marihuána mellett lefoglaltak 22 ezer eurót, és három autót is.

Negyedik társukat a 42 éves budapesti A. Attilát szombaton 3 óra után újbudai lakásán fogták el a nyomozók. A férfi lakását átkutatták, ahol több mint 4 kilogramm amfetamint, 1120 gramm marihuánát, valamint 391 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, amelyek értéke több mint 17 millió forint volt. A nyomozók összesen 116 ezer forintot és 7100 eurót is találtak, amelyet szintén lefoglaltak.

A nyomozók K. Norbertet és három társát gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.