Keresi a rendőrség a képeken látható erőszakos férfit

 

A belvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. A feltételezett elkövető 25–30 év körüli, körülbelül 170–180 centiméter magas.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. február 22-én 3 óra 40 perc körül egy belvárosi utcán minden előzmény nélkül megrúgta, majd többször megütötte a sértettet. A férfiról felvétel készült – olvasható a rendőrség honlapján.

(Fotó: police.hu/ //www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/megrugta-es-megutotte-keressuk)

A körözött személy (Fotó: Police.hu)

A rendőrség becslései szerint a feltételezett elkövető 25–30 év körüli, körülbelül 170–180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete pólót és világos nadrágot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információja van, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.