Összehangolt akcióban fogott el egy szökevényt a TEK

 

A férfi ellen rablás, lopás, jármű önkényes elvétele, sikkasztás és most már fogolyszökés miatt is eljárást folytat a Ceglédi Rendőrkapitányság. A szökevényt összehangolt akcióban a TEK munkatársai fogták el hétfőn Budakeszin – közölte a Police.hu.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 48 éves jászkiséri férfi ellen rablás, lopás, jármű önkényes elvétele bűntett, valamint sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az illetékes járásbíróság az eljárás során a gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el, amelynek szabályait a férfi 2018. november 13-án megszegte, az elektronikus nyomkövetőt lábáról eltávolította, és kijelölt tartózkodási helyéről megszökött.

A ceglédi rendőrök az adatgyűjtés után megállapították a férfi tartózkodási helyét, elfogására pedig a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, akik 2019. március 25-én reggel Budakeszin fogták el.

A férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták a Ceglédi Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását – közölték.

A címlapfotó illusztráció.