Egy parkolóban csaptak le a dílerekre a rendőrök

 

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 450 gramm heroint foglaltak le két kábítószer-kereskedőtől és három vásárlótól – adta hírül a rendőrség a honlapján.

A 40 éves K. Gábor és társa rendszeresen árult heroint, amelyet az elmúlt három hónapban egy zuglói áruház parkolójában adott át a fogyasztóknak. A férfi március 18-án délután átment társa lakására, majd miután átvett három adag heroint, elment a zuglói parkolóba, hogy ott eladja a kábítószert a vevőknek, akikkel telefonon egyeztette a találkozó időpontját. A budapesti nyomozók az átadáskor érték tetten és fogták el K. Gábort, valamint​ a három vásárlót.

A rendőrök a férfi társát, a 41 éves K. Gábort ezt követően pár utcával arrébb az autójában fogták el, majd a III. és XIV. kerületi lakásaikban és egy garázsban kutatást tartottak. A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével összesen 450 gramm heroint, 11 darab kábítószergyanús tablettát, azok fogyasztásához használható eszközöket, több mint két millió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a két budapesti dílert kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, a három vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök K. Gábort és társát őrizetbe vették és indtíványozták letartóztatását.

A címlapfotó illusztráció.