Sikkasztó szabolcsi postást keres a rendőrség

 

Sikkasztás gyanúja miatt köröznek egy postást, aki kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyírcsaholyban kedden – közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi kedden elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen. A férfi a szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta, és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség sikkasztás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen. A körözött férfi – akinek fényképét a rendőrség honlapján is közzétették – nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség azt kéri, aki látta a férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón, vagy – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán – írta a rendőrség közleményében.