Új biztonsági funkcióval bővült a Diákhitel Direkt

 

Megújult a Diákhitel Zrt. online szolgáltatása, mostantól az egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb használhatóság érdekében hitelesítő alkalmazás segítségével is megtörténhet a belépés az internetes rendszerbe.

A központ keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az ügyfelek a jövőben a korábbinál kényelmesebben, úgynevezett mobiltoken felhasználásával tudnak belépni a Diákhitel Direkt (www.diakhiteldirekt.hu) alkalmazásba.

Az új szolgáltatás egyszeri regisztrációt követően a Diákhitel Direkt mobilalkalmazáson belül érhető el, segítségével az alkalmazás egy gombnyomásra generálja a számlavezető rendszerbe történő belépéshez szükséges másodlagos jelszót. A Diákhitel Direkt mobilalkalmazással a diákhitelt igényelt hallgatók bármikor hozzáférhetnek egyenlegükhöz, nyomon követhetik pénzmozgásaikat, vagy informálódhatnak a legfrissebb hírekről – írták.

Az új belépés technikai hátteréről ezen az oldalon találhatók bővebb információk. A diakhiteldirekt.hu platform 2014 óta elérhető, ingyenesen letölthető, okostelefonokra és táblagépekre is alkalmazható applikációját már több mint 45 ezer ügyfél használja – jelezte a központ.