Új elnöke van a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének

 

Új elnöke van a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének, az érdekképviselet küldöttgyűlése hétfőn Tolnay Tibort, a szervezet társelnökét választotta elnöknek. Megbízatása a 2021. évi tisztújító küldöttgyűlésig tart.

A VOSZ MTI-nek küldött hétfői közleménye szerint a küldöttgyűlésen a március 26-án elhunyt Demján Sándor utódjának megválasztása volt napirenden. A VOSZ elnöksége Tolnay Tibornak, a szövetség társelnökének megválasztását egyhangúlag támogatta és a küldöttgyűlés is egyhangúlag szavazott bizalmat az új elnöknek.

Tolnay Tibor a közleményben kifejtette, a VOSZ változatlanul partneri kezet nyújt a munkaadói és munkavállalói érdekképviseleteknek, a kamarának és a kormánynak, és segítő együttműködést ajánl az ország gazdaságának fejlesztéséhez.

Az elnök több évtizedes érdekképviseleti és üzletemberi tapasztalatával az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségében és a kamarai szervezetben, továbbá meghatározó vállalkozóként a Magyar Építő Zrt.-ben garanciát jelent ahhoz, hogy a VOSZ továbbra is mértékadó munkaadói érdekképviseletként működjön Magyarországon – írták.