Huba
Friss
Vasárnap is folytatódik a hőség // Újabb erős földrengés rázta meg Lombok szigetét // Venezuelai bevándorlókra támadtak a helyiek egy brazil határvárosban // Tűz volt a Budai Várban // Szeptembertől újra a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos // Változik a vonatközlekedés augusztus 20-án //

blogok
Élő Bolygó Blog
Az űrből is nyomon követhető az állatok mozgása
A Nemzetközi Űrállomás (ISS) két orosz űrhajósa a napokban olyan berendezéseket telepített űrsétája során, amelyek lehetővé teszik többek között a jeladóval felszerelt álltatok vándorlásának nyomon követését.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Kvarkbomba
Az USA 2019-es védelmi költségvetését Donald Trump „a modern történelem legjelentősebb védelmi beruházásának” nevezte.
Galló Béla
Családban marad!
Mosolyról mosolyra
Többször, sokkal többször kellene egymásra mosolyognunk.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ramos nem tudta, sajnáltassa magát vagy megölje Costát!
Az ember teljes joggal azt hinné, hogy egy ennyire hosszú, a játékosokat brutálisan kifacsaró labdarúgó szezon után, ezt egy nem gyenge vb-vel megtoldva a Szuper Kupa annyira kell a gyepen futkározóknak, mint Afganisztánban a szolárium!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Intelmek és hírek
Augusztus 20-a közeledtével Szent István és Kölcsey Ferenc szellemi ̶̶̶ erkölcsi testamentumára, intelmeire emlékezünk, utóbbi halálának 180. évfordulója alkalmából is.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az első körös Ronaldos, Lopeteguis kérdés válaszára még egy kicsit várni kell!
Dupla kérdéssel indult az európai labdarúgó Szuper Kupa! Hogyan néz ki a Real Madrid Ronaldo nélkül, és hogy tényleg akkora ász-e Julen Lopetegui edző? Tényleg megérte a klubnak és szövetségnek olyan jól összeveszni a vb előtt, amitől még most is szégyellik magukat a résztvevők!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
A migráció lassan felemészti a svéd jóléti államot
A mindennapi híradásokban gyakorta hallhatunk-olvashatunk arról, hogy miként is élnek vissza a menedékkérő és letelepedett migránsok az őket fogadó államok jóindulatával.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tudományos szocializmus
Egy orvos, egy történész és egy kémikus Rákosi és Kádár szolgálatában. A Kommunizmuskutató Intézet életrajzi adatbázisát frissítette a szerző jelen írásával.
Szabó Ákos

VIDEÓ

Idén Zamárdiban, a STRAND Fesztiválon rendezik meg a Petőfi Zenei Díj átadóját