Gellért, Mercédesz
Friss
Napsütésre számíthatunk kedden // Csökken az üzemanyagok ára // Rendőrökre támadók ellen emeltek vádat Borsodban // Elfogtak négy férfit, akik halálosan bántalmaztak egy embert // Együttműködési megállapodást kötött a KH és a NAV //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Még százezer darut várnak a Hortobágyra
A daruvonulás az őszi időszak leglátványosabb természeti eseménye a Hortobágyon.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hahó Srácok! Nagy a baj!
Úgy tűnik a DVTK labdarúgóinak ingerpályáit nem igazán érte el a jelenlegi helyzet vészjelzőjének vijjogása! Az hagyján, hogy ők süketek és vakok, mert a fizetésük rendületlenül megérkezik, a szolgálati autójuk gyönyörűen suhan a kisportolt kis fenekük alatt, a végtelen bőséghez alapszinten járó benzinkártyájuk nincs letiltva, tehát a verda és az életük fullos!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Sargentini és az etikai panasz
A Sargentini-jelentés „vitájában” többször előkerült a korrupció mumusa.
Lánczi Tamás
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hajrá Roli!
Nem akarok elébe menni, nem szeretném túl tolni az egészet, csak őszintén örülök, hogy Sallai Roland végre jó helyre ért, pluszban elég vagányul mutatkozott be a Bundesligában! Sallai klubja a Freiburg köztudottan nagy nevelő egyesület, szeretik a fiatal kiscsikókat leigazolni, tanítgatni őket, okosítani, aztán ha jön egy nagy egyesület mutatós szép pénzért tovább adni!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Van élet a dinó falatkán túl!
Kicsi kortól kezdve kell megszerettetni a gyerekekkel a főzést és azt, hogy minőségi, egészséges ételeket vegyenek magukhoz
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Az Európa Tanácsnak fogalma sincs a határvédelemről és relativizálja az illegális tömegmozgás veszélyeit
A strasbourgi székhelyű Európa Tanács ugyan nem uniós szerv, de mint tudjuk, szeretnek kötelékben mozogni az EU intézményeivel, ha nemzeti, konzervatív kormányok megregulázása van terítéken. Legfrissebb jelentésük megbélyegzi a határvédelmi intézkedéseket, bár helyenként kénytelen elismerni a magyar kormányzat és a hatóságok törekvéseit.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szeptember tizenegy háromszor
Miért fontos dátum szeptember 11-e nekünk magyaroknak, a németeknek és nem utolsósorban a világnak?
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
Európa németizálása
Merkel döntött. Úgy döntött, elérkezett az ideje annak, hogy nyíltan átvegye az Európai Unió irányítását és ezzel német vezetés alatt egyesítse Európát.
Schmidt Mária

VIDEÓ

A párbajtőr úgy szólt a kezében, mint egy hegedű – Boczkó Gábor emlékezett Kulcsár Győzőre

RIDIKÜL