Magyar fejlesztés: a láthatóvá tett kapcsolati tőke

 

A technológiai változásokra reagálva Magyarország legnagyobb networking szervezetének (BNI®) egyik tagja, a világon egyedülálló módon fejlesztette ki saját online felületét, amely lehetővé teszi a kapcsolati tőke hatékony megosztását, akár földrajzilag egymástól távolabb működő csoportok tagjai között is.

A kapcsolati tőke megosztásának professzionális gyakorlata egyre nagyobb erővel hódít az üzleti életben.

„Az új piacok, új ügyfelek megszerzésére irányuló első lépések megtételekor a mai világban egyre kevésbé számít, hogy mennyit tudsz, sokkal inkább az, hogy kiket ismersz és milyen jól, és hogy ők ajánlanak-e téged” – mondta Avidor András, aki tíz évvel ezelőtt egy szokatlan üzleti gyakorlatot hozott el Magyarországra. Az azóta dinamikusan növekvő BNI® Magyarország igazgatója tapasztalataival járult hozzá a megbízható üzleti kapcsolatok kiépítését támogató online eszköz, a kapcsolati tőke láthatóvá tételét és anonim megosztását biztosító online megoldás, a SCOUT® létrehozásához.

A magyar vállalkozók és magyar fejlesztők által kialakított alkalmazás lehetővé teszi a tudatos networking mellett elkötelezett üzletemberek legjobb és legerősebb kapcsolatainak hatékony megosztását, így 20-30 százalékkal képes növelni a minőségi ajánlások számát. A hazai fejlesztésű – és a BNI® tagjai számára immár két éve hozzáférhető – rendszer iránt a határon túlról is több komoly érdeklődés érkezett már. A rendszer használói kétezernél több élő kapcsolat között tallózhatnak, igényekhez és üzleti céljaikhoz igazodva, és célzottan kérhetnek ajánlásokat egymástól.

Bővebben a témáról itt  olvashat.