Vilmos, Viola, Vilma
Friss
Nagy értékű lopott autót foglaltak le Röszkénél // Nőtt a zöldenergia részesedése // Felhősen napos idő vár ránk // Erdogan Szíria felszabadításának a folytatását ígérte //

blogok
Élő Bolygó Blog
Fagyponthoz közelített a hőmérséklet Székelyföldön
Fagypont közeli hőmérsékleti értékeket mértek vasárnap hajnalban Székelyföldön.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Velünk élő ÁVH
Köztünk él az ÁVH III/III-as osztályvezetője és a Kádár-per egyik ávós vizsgálótisztje. 1956/57-ben mindketten ugyanabban a karhatalmista ezredben szolgáltak.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hajrá Horvátország!
Régen úgy tartották: a jugoszláv labdarúgók csodálatos pasik, de rém ingatag a lelkük! Tito marsall országa szétszakadt, a maradék részek játékosaira ugyan ez volt rásüthető! Ha jó volt a kedvük, össze-vissza verték még a legkeményebb ellenfelüket is, de ha úgy jött a gondolat a fejükbe, simán zakóztak Grönland legjobbjaitól.
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Mindenben a maximumon
Jó nagyot mennek az oroszok! Egyből nem a válogatott a célállapot, hanem, hogy a rendezők milyen remek körülményt raktak össze a világ 32 legjobb csapatának. Igaz, a pénz nem volt akadály, bőven túl nyúltak a pénztárcájuk limitjén!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Közép-Európa diktálja a tempót
A múltban számos birodalom bukását okozta az önelégültség és az elkényelmesedés. Vegyünk egy érdekes példát.
Lánczi Tamás
Alaptörvény blog
Szemben a nagyvárosi lét egyik kortünetével – a fedél nélküliek helyzetének alkotmányos rendezése
2009-ben három személy az MSZP nevében ezer-ezer forintot kínálhatott az ebédért sorban álló hajléktalanoknak, ha megengedik lefénymásolni a személyi igazolványukat. Mivel az érintettek teljes kiszolgáltatottsága egyúttal a bűn melegágyává is vált, nem véletlen, hogy a két évtizedes Demszky-éra egyik hagyatékaként itt maradt „homeless-ek” problémájával 2010 óta folyamatos küzdelem zajlik. A Bajkai István által jegyzett legújabb javaslat és az ezt követő Alaptörvény-módosítás szintén előremutató és alkotmányos értelemben is adekvátnak tekinthető.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Marx és a keresztények
A Németországban zajló Karl Marx 200 emlékévről, annak rendezvényeiről és az ateizmus megszületéséről, az erre adott keresztény válaszokról szól az írás.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Családban marad!
Megvan a véleményem!
Mint a fociról, a gyereknevelésről is mindenkinek megvan a véleménye. Mindenki ért hozzá, ha nem a saját gyermekéről van szó. A gyakorlatban azonban már könnyen dőlnek az elvek és az érvek.
Máthé Zsuzsa

RIDIKÜL