Eszter, Eliza
Friss
Meleg, de csapadékos idő várható a hétvégén // Pótlóbusz járt a kettes metró vonalán // Felhőszakadás veszélye miatt adtak ki másodfokú figyelmeztetést péntekre // Halálos baleset történt Egyeknél //

blogok
Alaptörvény blog
Írországban a magzati életek sorsáról döntenek
Alkotmánymódosító országos népszavazást tartanak Írországban az abortuszlegalizáció kapcsán. A melegházasság 2015-ös bevezetése óta ez a legfontosabb közügy, amely egyébként a katolikus íreket mélyen megosztja. Az Amnesty International is beszállt a kampányba, sőt a kanadai kormányfő, Justin Trudeau is a liberalizáció mellett szállt síkra.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Nagyon kellett már egy ilyen döntő!
Annyira jó már végre nem csak a savat önteni a magyar labdarúgásra! Olyan régen elkapott érzés, nagy könnyebbség, egy teherautónyi xanaxot bekapkodása kieresztett dühöngés, kiábrándulás, káromkodás és fogadkozás után, végre dicsérni valamit! Vagy valakiket! Nagyon fain volt a szerdai Felcsút - Újpest Magyar Kupa döntő! Erős gondolati feltételezésekkel hát persze, hogy már mindenki tudta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Kupagyőztes az Újpest!
Ha valaki ránézett az összeállításra, azt hitte a Joszip Broz Tito Kupa döntőjébe csöppent vagy 38 évvel ezelőtt, ám magyar pályán, gyanúsan sok lila fehér mezes szurkolóval. Euronovics, Becsuszovics, Forintovics, Nyugibanlevics, Magyarnembeszélovics, Ittvanovics, Tippmixovics erősen mutatta, mennyire vonzó a magyar bajnokság, a közeg, az egykori jugó játékosoknak.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Báránybőrbe bújt neolib közgazdász
Budapesten járt a világ egyik sztárközgazdásza, Dani Rodrik.
Lánczi Tamás
Családban marad!
Ki a buta?
Senki sem állította, hogy Orbán Viktor megoldja az életünket, ám kétségbe vonni, hogy egy ország népesedési folyamatai befolyásolhatóak kormányzati intézkedésekkel, nos, ez igazán butaság.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Pünkösdi ébredés, avagy ne szólj be a papnak
Mennyire használ a fiatalnak, ha eltérő válaszokat hall a világ legjobb tanításáról? Ez tényleg közelebb viszi őt a Tanítóhoz? A Szólj be a papnak! mozgalom kapcsán elmélkedünk.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
A nagysikerű A kék bolygó II. az M5 kulturális televízió műsorán
Érkezik a BBC-n kiemelkedő sikerrel vetített A kék bolygó II. a közmédia műsorára.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Pártkatonák
A Kádár-rendszer három főtisztjének pályafutása hűen tükrözi a diktatúra természetét, amelyben SS-gránátosból hadügyminiszter, egykori nyilasból vezérkari főnök lehetett.
Szabó Ákos

RIDIKÜL