Kocsis: Mindenki menjen el szavazni, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra

 

Többször nem lesz döntési lehetőség, ezért mindenki menjen el szavazni az EP-választáson, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra – hangoztatta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A kormánypárti politikus sorskérdésnek nevezte a bevándorlást, amit az elmúlt években minden európai a saját bőrén tapasztalhatott.

Mint mondta, Brüsszelben az új időszámításban nem érnek véget, hanem fokozódni fognak a viták a bevándorlás törésvonala mentén. Reményének adott hangot, hogy minél több olyan politikus jut be az uniós döntéshozó testületbe, aki nem akarja tovább fokozni a migrációt.

Fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, mert ha nem kapnak kellő súlyt a bevándorlással szemben álló politikai erők, akkor a bevándorláspárti hangok fel fognak erősödni, a bevándorlás brutális mértékben fel fog gyorsulni – közölte a frakcióvezető, aki egyfajta „most vagy soha” hangulattal jellemezte a vasárnapi voksolást, utalva arra, hogy a következő öt év megpecsételheti Európa sorsát.

Kocsis Máté az interjúban kitért arra is, hogy a magyar családpolitikai modell alternatívát mutat egész Európa számára. Értékelése szerint a jövőnek azon kell alapulnia, hogy a gyermeket vállalók nagyobb támogatást kapjanak. „Abban hiszünk, hogy a jövő a magyar gyermekekben van, (.) ez homlokegyenest szemben áll a bevándorláspártiak elképzelésével”, ami bevándorlók millióinak beengedéséből áll – közölte.

A címlapfotó illusztráció.