A Fidesz szerint az ellenzék bohócot csinált magából

 

Azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé – emelte ki közleményében a Fidesz-frakció.

A Fidesz szerint azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé

A nagyobbik kormánypárt az MSZP-s Tóth Bertalan nyilatkozatára reagált. Az MSZP elnöke elismerte, hogy pártja szervezte a szerdai parlamenti akciót. A Fidesz szerint „az ellenzék reménytelen helyzetében bohócot csinált magából a parlamentben, agresszíven viselkedik és összejátszik az erőszakos utcai akciót szervező Soros-szervezetekkel”.

A nagyobbik kormánypárt közleményében elfogadhatatlannak nevezte, hogy „azok a szocialisták csinálják a balhét a parlamentben, akik kormányzásuk alatt egymillió embert tettek munkanélkülivé és kétszeres adóval adóztatták a munkavállalókat”.

A Fidesz–KDNP viszont – mint írták – a munkások oldalán áll. Ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt: csaknem 800 ezer munkahelyet teremtettek, és folyamatosan emelik a béreket. A Munkatörvénykönyv módosításának is az a célja, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsuk a bürokratikus akadályokat – nyomatékosította a Fidesz-frakció.