Hedvig
Friss
Szünetel két fővárosi hajójárat // Robbanótestet találtak a Lánchídnál // A plafonig ért a mocsok egy fővárosi sütödében – bezárták // Adózatlan cigarettát foglalt le a NAV //

blogok
Élő Bolygó Blog
Napokon belül munkába áll az óceántisztító szerkezet
A Wilson névre keresztelt műanyag cső kedden célba ért, így rövidesen kezdetét veszi az a munka, amelynek fő célja, hogy felszámolja a Csendes-óceánon felhalmozódott szemétszigetet.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Így múlik el a világ dicsősége
A meneküléshez már nagyon kevés lesz, hogy Joachim Löw 2014-ben világbajnok csapatot épített, meg egy csomó kellemetlen pillanatot adtak olyan válogatottaknak, mint a brazil és az angol, lejárt a lemez!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Bűn és bűnhődés – ##Metoo
Cikket követett el Lehotai Orsolya a Mérce című kiadványban „Egyéves a ##Metoo-kampány: merre tovább?” címmel.
Maczkó Ú. Róbert
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Javítva az előző: Kapitányunk már legalább van!
Egészen nagyszerű cselekedet lenne, ha egy felnőtt csapat arra fordítanáerejét, tudását, akaratát, hogy szinte tökéletesre formázzon csóró kis bandákat, amelyek ezen a sikereken felbuzdulva egyenletes tempóban meneteljenek az újabb sikereik felé!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
II. János Pál emlékezete
Negyven évvel ezelőtt választották pápává II. János Pált. Jelen írással az azóta a szentek sorába emelt egyházfőre, az emberiség igaz barátjára emlékezünk.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Prohászka Ottokár domborművénél
A kápolnásnyéki Halász-kastély kertjében avatták fel Elek Imre szobrászművész Prohászka Ottokár-domborművét. Alább L. Simon László író, politikus avatáskor mondott beszédét közöljük.
L. Simon László
Családban marad!
Kultúráról, másképp
Az egymással való bánásmódunkban tapintható a kulturáltságunk foka és ez az azzal összefüggő mentális állapotunk tükörképe is.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Sért-e alapjogot a politikai cenzúra a közösségi oldalakon?
A válasz látszólag egyszerű: a közösségi oldalak folyamatos letiltásai által a közérdekű információhoz való alapjoga sérül a felhasználóknak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL