„Soros jelöltjei a migránsoknak adnák a gazdák pénzét”

 

Ha Soros György jelöltjei kapják meg a mandátumokat, és Soros György jelöltjei alakítanak kormányt, akkor a pénzt el fogják venni a gazdáktól, és oda fogják adni a bevándorlóknak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban.

Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútja során Bokodon is megállt. A közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy a derék Komárom-Esztergom megyei településen egy magyar gazdánál járt vendégségben.

Kijelentette, hogy Magyarország előtt két lehetőség áll. Ha Soros György jelöltjei kapják meg a mandátumokat és Soros György jelöltjei alakítanak kormányt, akkor a pénzt el fogják venni a gazdáktól, és oda fogják adni a bevándorlóknak és a migránsoknak. Nem agrárországot, hanem bevándorlóországot fognak belőle építeni – jelentette ki a miniszterelnök.

A másik lehetőség, hogy kitartunk a nemzeti kormány mellett – folytatta Orbán Viktor, a nemzeti kormány jelöltjeit juttatjuk el a parlamentbe, és olyan kormányt hozunk létre, amely kiáll Magyarország és a magyar gazdák mellett, megvédi az ő érdekeiket, és folytatja azt a politikát, amely sikert hozott az elmúlt években a magyar mezőgazdaság és a magyar gazdák számára.