Az izraeli nagykövet közbenjárását kéri a Fidesz

 

A Fidesz-KDNP Yossi Amraninak a közbenjárását kéri annak érdekében, hogy a magyar kormány megkaphassa a The Jerusalem Posttól a „Soros-hálózatot leleplező” hangfelvételt – jelentette be Hollik István a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.

A Fidesz-KDNP nevében szerdán személyes találkozót kért a diplomatától, azért, hogy átadhassa az erről szóló levelet – közölte a politikus. Mint elmondta: abban kérik a nagykövet segítségét, hogy a magyar kormány megkaphassa azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, a „Soros-hálózat” nemzetbiztonsági szempontból veszélyes módszerekkel akarja megzsarolni Magyarországot.

A lap oknyomozó munkájának köszönhetően készült egy hangfelvétel, amiből kiderül, hogy Dénes Balázs, az egyik „Soros-szervezet” vezetője a német kormányon és német vállalatokon keresztül akarja megzsarolni Magyarországot. Ezzel akár kockára téve több tízezer magyar ember munkahelyét is – jelentette ki Hollik István. A nagykövetet közbenjárását a súlyos nemzetbiztonsági kockázatokra tekintettel kérik – mondta a kereszténydemokrata politikus.