Hidvéghi: Minden szavazatra szükség lesz, hogy megvédjük az országot

 

Április 8-án mind az egyéni, mind a listás szavazatokra szükség van, hogy megvédjük Magyarországot a Soros György által támogatott bevándorláspárti ellenzékkel szemben – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta: a napokban lezárul a Fidesz kampányának első szakasza, aminek a támogatói aláírások összegyűjtése volt a célja.

Több tízezer aktivista jutott el több millió választópolgárhoz és a Fidesz minden más pártot megelőzve elsőként gyűjtette össze a jelöltállításhoz szükséges feltételeket.

„Arra kérjük az embereket, hogy április 8-án mindkét szavazatukkal a Fideszt támogassák. Szavazzanak a Fidesz jelöltjeire és szavazzanak a Fidesz listájára” – emelte ki Hidvéghi Balázs. A Fidesz ennek érdekében kétféle plakátot is elhelyez a közterületeken.

A plakátok egyik típusán a Fidesz-KDNP listavezetője, Orbán Viktor miniszterelnök lesz látható, a másik típusú plakátokon pedig az egyéni jelöltek. Nekünk Magyarország az első és Orbán Viktor jelöltjei meg fogják védeni Magyarországot! – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.