Zsigó: Ha „Soros emberei” nyernek, terroristák juthatnak Magyarországra

 

A Fidesz szerint amennyiben az április 8-i választáson „Soros emberei” nyernek, akkor lebontják a határzárat és végrehajtják a kötelező betelepítési kvótát, így terroristák is bejuthatnak Magyarországra.

Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő azzal kapcsolatban nyilatkozott a közmédiának, hogy szerdán folytatódik az Ahmed H. ellen folyó per és ítélet születhet a megismételt elsőfokú eljárásban a Szegedi Törvényszéken. A politikus azt mondta: Ahmed. H az a terrorista, aki a röszkei zavargásoknál a schengeni határt védő magyar rendőrök megtámadására buzdította a migránsokat. Hozzátette: a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal, üvegekkel dobálták, és többen meg is a sérültek.

Zsigó Róbert, fideszes országgyűlési képviselő (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő (MTI-fotó: Máthé Zoltán)

Hangsúlyozta: a „Soros-hálózat” a migránspárti brüsszeli és a magyar politikusok mégis egy terrorista oldalára álltak és a kiszabadítását követelik. Szerinte ugyanakkor ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a több ezer Ahmed H.-hoz hasonló terrorista juthatott Európába a migrációval, ők pedig veszélyt jelentenek az európai és a magyar emberekre egyaránt. Kijelentette: ha április 8-án „Soros emberei” nyernek, akkor szabadon bejuthatnak az országba az ilyen terroristák, sőt magyar nagyvárosokba be is telepítik őket. Óriási a tét április 8-án, Magyarország biztonságát végleg elveszíthetjük – fogalmazott.

Mint azt megírtuk, a tizenhét és fél év középmértéknél enyhébb fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyészség az Ahmed H. ellen folyó megismételt elsőfokú eljárásban szerdán a Szegedi Törvényszéken.