Fidesz: Karácsony Gergely polgármesterként sem állna a Soros-terv útjába

 

Karácsony Gergely, Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője kedden újságíróknak.

Mint kifejtette: Karácsony Gergely nemcsak a kerítést bontaná le, hanem az általa vezetett zuglói önkormányzatnál olyan migránsbarát javaslatok születnek, illetve olyan rendezvényeket tartanak, amelyek lényegében a Soros-tervhez tartoznak.

Hozzátette: Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben a migránsválság kezdetekor, elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat. Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban – mondta.

Kitért arra is, hogy kedden kezdődik Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig azt mondta, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok – idézte fel Budai Gyula.

A kormánypárti politikus megjegyezte: teljesen egyértelmű, Karácsony Gergely tanácsadó testületei tele vannak Soros embereivel, ő maga is Soros embere és együtt akarják lebontani a kerítést, együtt akarják végrehajtani a kvótát, megvalósítani a Soros-tervet.