Halász: A Soros-hálózat csalásra, hazudozásra képezi ki a migránsokat

 

A Fidesz-frakció szóvivője szerint újabb megdöbbentő tények láttak napvilágot a Soros-hálózat tevékenységéről: „szervezetten csalásra és hazudozásra képezik ki a migránsokat”.

Egy olyan „migránsszótárt” szerkesztettek nekik, amellyel megtanítják őket azokra a kifejezésekre, amelyekkel megtéveszthetik az európai hatóságokat, és így kijátszhatják a menedékkérelmi eljárásokat – mondta Halász János csütörtökön Budapesten újságíróknak.

Olyan kifejezésekre tanítják meg őket – folytatta –, amelyek alapján majd esetleg különleges védelmet kaphatnak. Így például pszichés zavarokra utaló jeleket tanítanak meg nekik, vagy betanítják őket arra, hogy vallják magukat szíriainak, kvótamenekültnek, homoszexuálisnak, transzszexuálisnak – fejtette ki a frakciószóvivő, aki ezt felháborítónak minősítette.

A Magyar Idők ezzel kapcsolatos cikke megjegyzi, ez utóbbit az teszi igazán fontossá, hogy az Európai Unió bírósága január végén úgy határozott: a jövőben nem vizsgálhatók pszichológiai tesztekkel a menekültkérelmet benyújtók szexuális szokásai, helyette más módszert, például a Helsinki Bizottság szavahihetőségi tesztjét kell alkalmazni.

Halász János szerint mindez bizonyítja, hogy a Soros-szervezetek a migráció szervezésén dolgoznak, és mindez megerősíti, hogy a Stop Soros törvényre szükség van, mert azzal mindenféle migrációt szervező tevékenység ellen szigorúan fel lehet lépni.