Dömötör: Minden ellenzéki párt támogatja a bevándorlást

 

A kormánypártok képviselői a határvédelemről, az illegális bevándorlásról beszéltek hétfőn, napirend előtt a parlamentben. Akinek számít az ország biztonsága, az csak a kormányra és a Fidesz–KDNP-re számíthat – mondta Dömötör Csaba államtitkár az Országgyűlésben.

A nemzeti szuverenitást a bevándorlás veszélye fenyegeti, az ENSZ például alapjogként határozná meg a migrációt, az Európai Unió pedig nyártól felgyorsítaná a kvótaprogram végrehajtását, és mindkét nemzetközi szervezet komoly jogkörökkel ruházna fel teljesen átláthatatlan hátterű aktivistacsoportokat – fogalmazott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Azt is mondta, hogy az Európa Tanács főbiztosa szerint létre kell hozni a Soros-féle embertípust, amelynek „nem jelent semmit a határok védelme”.

Az ellenzékről úgy fogalmazott: minden egyes ellenzéki párt támogatja a bevándorlást, „minden egyes ellenzéki képviselő zsebében ott lapul a sárga kerítésvágó”, és ha lehetőségük lenne, azonnal használnák is.

Szerinte akinek számít az ország biztonsága, az csak a kormányra és a Fidesz–KDNP-re számíthat, amely nem hagyja, hogy Magyarországra erőltessék az említett ENSZ- és brüsszeli programot, és nem enged a határok védelméből.

„Nincs annyi külföldről pénzelt szervezet, nincs annyi ellenzéki támadás, nincs annyi brüsszeli zsarolás, nincs annyi külföldi lejárató sajtócikk, amely eltérítene minket a célunktól, hogy megőrizzük Magyarországot magyar országnak” – mondta az államtitkárt, kijelentve: „nem kérünk a Soros-féle embertípusból, és az április 8-i választáson így több évtizedről is dönthetünk.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: hiába állt ki sok millió magyar ember az országért konzultációkon, népszavazáson, nagygyűléseken, ha aznap nem állunk ki elegen. Dömötör Csaba hangsúlyozta, nem hagyhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. És a kormány mindenki támogatására számít, aki szerint Magyarország az első.