Origo: A teljes Vona család Allahot és az iszlámot élteti

 

Úgy tűnik, nincs egyedül török és iszlám mániájával Vona Gábor, legalábbis erről árulkodik a felesége Facebook-oldalán az a fotóalbum, amely a muszlim mindennapokat propagálja – írja az Origo.hu

Vörös félhold, imára készülő muszlimok, mecsetek – egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló fényképeket mutat Vona Gábor feleségének egy 2014-es fotóalbuma, amelyet a saját közösségi oldalán osztott meg. A fotók mellé kísérő szövegeket is írt, így tudhatjuk meg, hogy a muszlimok imádkozó tornya (minaret) számára az örökkévalóságot jelenti.

vonaszur

A honlap bemutatja a fényképeket, amelyet Vonáék Isztambulban készítettek. Ott, ahol Vona Gábor is többször megfordult a Jobbik elnökeként. Vona Gábor a hivatalos kommunikáció szerint előadásokat tartott a török városban, azonban a héten a Mandiner.hu több ekkor készült videót is publikált, amelyeken Vona egyértelmű iszlámbarát nyilatkozatokat tesz.

Egy fényképen például, amelyen a török félholdas lobogó látszik „Szabad Európa…” képaláírás szerepel. Talán azt akarta kifejezni, hogy az igazi szabad Európa Kis-Ázsiában van – jegyzi meg a honlap.

Mindenesetre az isztambuli Vona-fotóalbum remekül illeszkedik Vona Gábor muszlimoknak hízelgő kirohanásaihoz – fejeződik be az origo.hu cikke.