Gőgös: Több listát már nem bírunk el!

 

Komolytalan információnak nevezte az MSZP elnökhelyettese, hogy pártja Szombathelyen az adócsalás gyanújával előzetesben lévő Czeglédy Csabát indítaná saját jelöltjeként.

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, Czeglédy Csabát indítaná saját jelöltjeként a szombathelyi MSZP. Sajtó-helyreigazítási pereket indít az MSZP vezérkara annak érdekében, hogy megcáfolják, őket „kilóra megvette volna a Fidesz” – mondta a Magyar Hírlapnak Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese. Cáfolta azt is, hogy Szombathelyen az előzetesben lévő Czeglédy Csaba lenne a jelöltjük.

A jogászaink azt tanácsolták, kezdeményezzünk valamennyi olyan sajtóorgánummal szemben helyreigazítási pert, ahol azt állították, hogy a Fidesz megvásárolta az MSZP-t, ilyet ugyanis nem állított Soros György a hivatkozott davosi világgazdasági fórumon – mondta a Magyar Hírlapnak Gőgös Zoltán.

Az elnökhelyettes szerint az amerikai milliárdos szociáldemokrata pártról beszél, amiből több is van Magyarországon, de az MSZP neve nem hangzott el. A helyreigazítási perben – fogalmazott Gőgös Zoltán – mindenkinek lehetősége van bizonyítékai előterjesztésére, vagy ha félreértelmezte Soros György szavait, arra is, hogy bocsánatot kérjen a tévedéséért – tette hozzá.

A teljes cikket ide kattintva megtekintheti!