Hollik: Soros-ellenes akciócsomagra van szükség

 

A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint nem engedhet a kormány a folyamatos nyomásnak, amit Soros György és az általa pénzelt szervezetek gyakorolnak hazánkra. Ezért javaslatot nyújtottak be, hogy a kormány vizsgálja meg, ez a nyomásgyakorlás jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági kockázatot.

Minél hamarabb annál jobb – így értékelte a KDNP, hogy április 8-án lesz az országgyűlési választás. A kisebbik kormánypárt szerint egy elhúzódó kampány senkinek sem tenne jót. Közben a párt azt kérte a kormánytól, hogy minél hamarabb vegye napirendre a Soros-terv elleni akciótervet.


A Soros-birodalom 2018-ban ott folytatta, ahol 2017-ben abba hagyta. Ezért „nekünk is ugyanott kell folytatnunk” – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője az M1 Ma este című műsorában. Hozzátette, hogy a népszavazás, illetve a konzultáció során az emberek arra hatalmazták fel a kormányt, hogy a migráció tekintetében ne engedjen abból az álláspontból, amelyet közösen, a magyar emberekkel dolgozott ki.

Ez azt jelenti, hogy ha a magyar emberek nem akarnak együtt élni migránsokkal, akkor a kívülről jövő – akár Soros, akár Brüsszel – nyomásnak ne engedjen a kormány.

Hollik István szerint ezt a nyomást Soros György folyamatosan növeli Brüsszelen, a hazai civil szervezeteken keresztül. „Azt akarja elérni, hogy elfogadjuk azt az álláspontot, amit saját tervében leírt” – magyarázta.

A KDNP éppen ezért azt a javaslatot tette a kormány felé, hogy tekintse át, ez a nyomásgyakorlás jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági kockázatot, illetve készítsen egy Soros-ellenes akciócsomagot. Az országgyűlési képviselő megjegyezte, a kormány jövő héten ül össze, és feltehetően akkor fogja ezt a Fidesz-KDNP-s kérést tárgyalni.

Az amerikai szenátus külügyi bizottsága elfogadott egy jelentést, amelyben külön fejezet foglalkozott Magyarországon a szokásos, valótlan állításokkal – hívta fel a figyelmet. „Megvizsgálva ezt a jelentést arra jutottunk, hogy azoknak a demokrata szenátoroknak egy része, akik ezt a jelentést elfogadták, kaptak támogatást Soros Györgytől” – hangsúlyozta Hollik István.

A műsorban úgy fogalmazott, hogy 2002 és 2010 között olyan politikát folytatott a szocialista kormányzás, amely nem a magyar emberek érdekeit vette figyelembe: emberek veszítették el az állásukat, megemelkedett az államadósság. A Fidesz-KDNP ezzel a politikával szakított, a mindenkori magyar kormánynak ugyanis a magyar emberek érdekeit kell képviselni. „Nem engedjük, hogy erről az útról letérítsenek bennünket!”