Gyárfás
Friss
Nagyon erős UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat // Három embert gázolt halálra egy vonat Londonban // Két férfi gyermekprostitúció miatt került előzetes letartóztatásba Miskolcon // A paksi bővítést bírálja az LMP //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Tudatos közösséget teremtett az együtt művelt kert Békásmegyeren
Már öt éve működik közösségi kert Békásmegyeren.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Pintér Bence zászlót bont
Úgy esett, hogy Mazarin bíboros (1602-1661) aki hosszú ideig Franciaország tényleges ura volt és hírhedett volt fösvénységéről, összegyűjtette a róla szóló gúnyiratokat; jó sok volt belőle.
Maczkó Ú. Róbert
Családban marad!
Léder László:„A jó apa önmagát adja a gyerekeiért”
A mindennapi apai szerep nem tartalmaz "kemény, úgymond férfiasnak tekintett elemeket", hanem szeretetre és gyöngédségre épül. Egy jó apa önmagát adja a gyerekeiért. Interjú Léder Lászlóval.
Király Nóra
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Nyugodjon le mindenki, jó lesz ez a vb!
Sikerült túlélni ezt is! De nem is akárhogyan! Eddig a világbajnokság nyitó mérkőzésein a nettó unalomról szóltak, merevre ásítozta magát a nép, abban bízva, a kezdő 90 perc után csak jobb jöhet! Ebbe most durván belevert az orosz-szaúdi összejövetel!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az viszont végképpen igaz: a Real Madrid keveseknél csönget kétszer! Nem postás.
Meglehetősen ritka jelenetbe tette magát főszereplővé a spanyol labdarúgó szövetség! Egy nappal az orosz vb nyitánya előtt kirúgták Lopeteguit! A szövetségi kaptányt! Merész, férfias, kegyetlen és meghökkentő sztori! Ilyet még a legvadabb venezuelai, boliviai kemény kezű diktátorok sem tettek meg eddig! Bezzeg a spanyolok!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
Willkommenskultur – Jogi felelősségre vonható-e Angela Merkel?
Susanna és Juliana halála egyértelműen a politikai elit felelősségére is visszavezethető, egyre többen követelik a Wilkommenskultur káros hatásaiért a kancellár felelősségre vonását is.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az a júniusi nap
Hogyan élték meg a sorsfordító 1989-es évet az "átlagemberek", hogyan emlékeznek majd' harminc év elteltével arra a bizonyos június 16-ára, milyen mondatokat és kiket őriznek a szívükben?
Kormos Valéria (újságíró)
Látószög - Schmidt Mária blogja
A motoros forradalmár, az antifák hőse
Ernesto Che Guevara 90 éve született. Életének feldolgozása és jelenkori megítélése a kettős mérce vegytiszta megjelenése. Róla szól az írás.
Szabó Ákos

VIDEÓ

Európában először kapott muay thai edző kru assistant elismerést

RIDIKÜL