A Fidesz szerint a baloldalnak még ma is Gyurcsány az igazi vezére

 

A baloldalon még ma is Gyurcsány az igazi vezér – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója Molnár Gyula (MSZP) és Gyurcsány Ferenc (DK) szerdai bejelentésére. Az ellenzéki pártelnökök azt közölték, hogy megállapodtak: a 106 egyéni választókerületben nem indul egymással szemben a 2018-as országgyűlési választásokon. Hidvéghi Balázs erre reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ma újra bebizonyosodott, hogy a baloldalon még ma is Gyurcsány az igaz vezér.

Az ő érdekei szerint, az ő általa diktált ütemben, az általa kiválasztott szereplőkkel alakulnak a dolgok.

Kecskemét, 2017. március 28. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke lakossági fórumot tart országjáró körútja kecskeméti állomásán 2017. március 28-án. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke
(MTI-fotó: Ujvári Sándor)

Ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot – közölte, hozzátéve: Gyurcsányék és a szocialisták együtt adósították el Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat.
Feladták hazánk gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak és megszorításoktól szenvedtek – sorolta.

„A baloldalon még ma is Gyurcsány az igazi vezér, és ez veszélyezteti minden elért eredményünket, sőt már a magyar emberek biztonságát is” – írta, és rámutatott: Gyurcsányék és a szocialisták a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói, ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése.