Gal Gadot nem vállalja a Wonder Woman folytatását, ha nem teljesítik a kérését

 

Komolyan veszélybe kerülhet a kasszákat robbantó képregényfilm második része.

Gal Gadot karakteréhez híven bekeményített és nem valószínű, hogy tágít feltétele mellől, mely szerint az Olivia Munn és Ellen Page által is szexuális zaklatással vádolt Brett Ratnernek ki kell szállnia a Wonder Woman második részéből.

Gal Gadot. Fotó: Photoshot

Gal Gadot. Fotó: Photoshot

Hogy mit tesz, ha a rendező és producer cége, a RatPac-Dune Entertainment marad? Egyszerűen nem vállalja a szerepet. A Page Six információ szerint a színésznő azt akarja elérni, hogy a Warner Bros vásárolja ki Ratnert, aki az első rész megvalósításához csillagászati összeget hozott össze.

Gadot szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan ember közreműködésével készüljön el a női hősről szóló mozi, akinek ilyen előélete van. Egyelőre az értesülés még csak pletyka, a Warner Bros tagad.

Gal Gadot Csodanő szerepében. Fotó: AFP

Gal Gadot Csodanő szerepében. Fotó: AFP

Szeptemberben érkezett a hír, miszerint folytatás rendezői székébe ismételten Patty Jenkins ülhet bele, aki ezúttal rekordgázsit kap a munkáért. A The Hollywood Reporter szerint Jenkins akár 5-7 millió dollárt (1,3-1,8 milliárd forintot) is kereshet, a mozit pedig 2019 decemberében mutatják be a mozik. Elvileg.