Fidesz: Erősödni fog Brüsszel és a Soros-szervezetek támadása

 

Arra kell számítani, hogy erősödik a következő napokban, hetekben Brüsszel és a Soros-szervezetek Magyarország elleni támadássorozata, és felgyorsul a Soros-terv végrehajtása – mondta hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette: a jövő héten „Soros György Brüsszelbe látogat eligazítást tartani”. Hangsúlyozta, hogy a pénzember alapítványától kikerült iratok szerint az Európai Parlament (EP) 226 képviselőjét tartják nagyon megbízható szövetségesnek, így a pénzemberé az EP legnagyobb frakciója.

Magyarországot egyértelműen azért támadják, mert továbbra is határozottan ellenállunk a bevándorlási kérdésben annak a nyomásnak, amely a Soros-féle hálózattól és Brüsszel különböző szereplői részéről ránk nehezedik, meg fogjuk védeni a magyar határt, és ebben a kérdésben nem fogunk engedni – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

Hozzátette, Soros György Brüsszelben azzal a Guy Verhofstadt liberális frakcióvezetővel találkozik, aki pár napja intézett durva támadást Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen. Kérdésként vetette fel, vajon kikkel találkozik még az EU központjában Soros, és azokról a megbeszélésekről adnak-e tájékoztatást.

Hidvéghi Balázs megjegyezte, az EP plenáris ülésének e heti napirendjén szerepel az a migránspárti javaslatcsomag, amelyet néhány hete az EP egyik szakbizottsága fogadott el; ez felgyorsítaná a bevándorlást, kötelező kvótákat tartalmaz és lehetővé tenné, hogy NGO-k (nem kormányzati szervezetek) a bevándorlás szponzoraivá váljanak.

Ez a szöveg gyakorlatilag a Soros-tervben foglalt javaslatokat tartalmazza – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója, hozzátéve, reális esély van arra, hogy mindez az Európai Parlament hivatalos álláspontjává válhat.

Megemlítette: a liberális képviselők kezdeményezésére a brüsszeli házbizottság napirendre vette a magyar nemzeti konzultáció témáját.