Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért új filmjéből

 

Most már biztos, hogy folytatódik a Hatalmas kis hazugságok.

A Pale Blue Dot című film egyik szerepéről mondott le (egyesek szerint kidobták) Reese Witherspoon, hogy a Hatalmas kis hazugságok második szezonja gördülékenyen elkezdődhessen. A hazánkban az HBO-n futó népszerű sorozat egy kisváros álságos életét mutatja be női lakóin keresztül, és nem véletlen, hogy igyekezni akarnak a folytatással a tengerentúlon.

A hatalmas kis hazugságok főszereplői, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, és Reese Witherspoon. Fotó: AFP

A hatalmas kis hazugságok főszereplői, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, és Reese Witherspoon. Fotó: AFP

Korábban a stáb nem volt biztos benne, hogy lesz folytatás, de Nikole Kidman, aki nem csak szereplője, de producere is volt a hét részes szériának, sokat lobbizott a második évadért. Erre pedig barátnője, Reese nem tudott nemet mondani.

A film pedig, melyet lemondott, egy nagyon érdekes történetet dolgozott volna fel, mégpedig egy sikeres űrhajósnő űrutazásából való hazatérését a „földi” világba, illetve annak nehézségeit. Witherspoont nagyon érdekelte a szerep, de a Hatalmas kis hazugságok megbízhatóan hoz a konyhára, és harmadvirágzását élheti ki a Kegyetlen játékok vadsága és Doktor Szöszi komikája után.