Kate Hudson ikreket szeretett volna Brad Pittől

 

A színésznőnek kifejezetten imponáltak azok a színésszel randizós pletykák.

A legutóbbi pletyka Kate Hudsonról még magának a színésznőnek is szórakoztató volt, melyről maga vallott a napokban. A hír, miszerint a Bolondok aranya sztárja Brad Pittel járt volna, abban a zűrös, Angelina Jolie-val szakítós időszakban, egyszerűen hamis volt. „Ez volt a legőrültebb pletyka, amit valaha hallottam!” – fakadt ki Kate.

Kate Hudson. Fotó: Rex Features

Kate Hudson. Fotó: Rex Features

Az igazat megvallva, azonban Husdont annyira mégsem zavarták a pletykák, sőt, inkább élvezte.

„Valahogy mégis fantasztikus volt. Kicsit tetszett is, úgy voltam vele, egye fene, ikreink lesznek! De semmi valóságalapja nincs. Sőt mi több, nem is láttam élőben már vagy négy éve.”

Brad Pitt. Fotó: Rex Features

Brad Pitt. Fotó: Rex Features

Kate egyébként boldog párkapcsolatban él zenész kedvesével, Danny Fujikawaval, akivel a vörös szőnyegen is boldogan pózolnak. Brad Pitt, pedig próbálja magát lefoglalni, legutóbb a szobrászattal próbálkozott: „sok fizikai munkát igényel, ami most jót tesz nekem”. Továbbá Frank Ocean és Bon Iver dalokat hallgat és terápiára is jár.

„Most kezdtem el a terápiát. Imádom, imádom. Két terapeuta után találtam meg az igazán nekem valót. Együtt élve azokkal a borzalmas érzésekkel, vágytam arra, hogy megértsem őket és a helyén tudjam őket kezelni. Számomra minden félrelépés egy lépéssel előrébb vezetett ahhoz, hogy végre ráleljek némi örömre is.” – nyilatkozta Brad.