Családbarát vállalatok a kiegyensúlyozott gyermekekért

 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiemelt célja, hogy felhívja a vállalatok vezetőinek figyelmét a családbarát működés előnyeire, és könnyen megvalósítható, jó gyakorlatok ismertetésével segítse a családbarát szemlélet elterjedését.

Szeretettel meghívják tehát az érdeklődőket november 14-én a Családbarát Vállalat Gálaestre, amelyen átadják az Év Családbarát Vállalata 2017 díjat, azon kis-, közép- és nagyvállalatoknak, amelyek nap mint nap tesznek azért, hogy támogassák a gyermekvállalást, segítsék kisgyermekes munkavállalóikat, és egy kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet alakítsanak ki – derül ki a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményből.

A vendégeket különleges, az óvodából más formában már jól ismert menüsorral várják. A gálán felszólal Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, Szabó Zoltán, a British Telecom Hungary ügyvezető igazgatója, David Moucheron, a K&H Bank vezérigazgatója, valamint videón bejelentkezik Csíkszentmihályi Mihály pszichológus professzor – a rendezvény fővédnöke Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere lesz.