Eljött a nagy nap - így mutatta be Harry herceg kedvesét Erzsébet királynőnek

 

Egy órán át beszélhetett az uralkodó unokája választottjával.

Múlthét csütörtökön egy lesötétített Ford Galaxy gurult be a Buckingham-palota kapuján, ami aztán a királynő privát bejárata felé vette az irányt. A járműből Harry herceg és barátnője, a színésznő Meghan Markle szállt ki.

Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: AFP

Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: AFP

Ha eddig nem volt elég hangos a brit sajtó attól, hogy Harry herceg titokban eljegyezte kedvesét, akkor az a tény, hogy végre hivatalosan is bemutatta nagymamájának, Erzsébet királynőnek, csak olaj a tűzre. Ezek után tényleg egyre valószínűbb, hogy a trónörökös hamarosan bejelenti eljegyzését.

Visszatérve a különleges alkalomra, Harry a legjobb időpontot szemelte ki a találkozásra, mégpedig a királynő kedvenc napszakát, az ötórai teát. Erzsébet privát társalkodójában fogadta a szerelmeseket, akik körülbelül egy órán át vendégeskedtek a palotában. Assam és Darjeeling teát szolgáltak fel, szendvicsek, sütemények és gyümölcs körítésében. A találkozás kerülte a formalitásokat, ezzel is megkönnyítve az állítólag nagyon izgatott Meghan helyzetét.

Erzsébet királynő. Fotó: Facebook

Erzsébet királynő. Fotó: Facebook

Arról egyelőre nincs információ, hogy szimpatikus volt-e az uralkodónak az unokájánál három évvel idősebb színésznő, de Károly az év elején ódákat zengett a fia választottjáról, és Katalin hercegné és Vilmos herceg is osztja a véleményét.

A pár 18 hónappal ezelőtt kezdett el randevúzni és a pletykák szerint az augusztusi közös nyaralásukon Harry megkérte kedvese kezét, és csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy bejelentsék a nagy hírt.