Nem jár egy szakaszon a 4-6-os villamos és a kisföldalatti

 

A 4-6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között áramellátási hiba miatt, a kisföldalatti az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem jár, a 2-es metró pedig nem áll meg a Batthyány téren - írta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggel a Facebook-oldalán.

Azt írták: áramellátási hiba miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár a Jászai Mari tér és Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér között, a 83-as trolibusz helyett pedig a teljes vonalon. A kisföldalatti az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem jár, a 105-ös autóbusz használatát ajánlja a BKK.

Hozzátették: A 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között a 9-es autóbusszal vagy a 4-es metróval lehet utazni. A 74-es troli a Csáktornya park és Zugló vasútállomás (Hermina út) között közlekedik. A zuglói vasútállomás (Hermina út) és a Károly körút (Astoria) között pótlóbusz jár. A 2-es metró a Batthyány téren állomáson megállás nélkül áthalad, szintén áramellátási hiba miatt.

Helyreállt a rend

Újra teljes vonalán jár a 4-6-os villamos, a kisföldalatti, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 74-es és a 83-as trolibusz is – közölte a BKK. A fődiszpécser az MTI-nek elmondta: újra megáll a Batthyány téren a 2-es metró is, amely a mozgólépcső hibája miatt korábban csak áthaladt az állomáson.