Borzalmas körülmények között tartották a kutyákat egy kocséri horrortanyán

 

Egykori otthonát szerette volna megnézni, azonban arra, ami fogadta, nem számított.

A Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány Facebook-oldalán számolt be róla, hogy egy idős bácsi visszament a kocséri tanyára, ahol egykor élt, hogy még egyszer láthassa az épületet. A férfi azonban megdöbbenve szembesült a borzalmas látvánnyal, ami ott fogadta: a tanyán undorító körülmények között tartottak öt kutyát.

Az egykori tulajdonos szerint iszonyatos bűz csapta meg az orrát, amint a helyszínre ért. A kenneleket a kutyák ürüléke és nagydarab csontok borították. Ilyen kennelekben volt a kutyák fekhelye is.

Az egykori tulajdonos elmondása szerint ennivalót és vizet nem látott kirakva. Az udvaron heverő csonthalmazok egy részét már a fű is belepte.

A bejegyzés alapján kiderült továbbá az is, hogy még kutyatetemek is szét voltak szórva a földön – csupán a csontok és a szőrcsomók alapján lehetett beazonosítani, hogy egykor négylábú ebek voltak.

„Egy helyiségben daráló, mellette fehér szőrcsomók, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire használhatták a darálót!” – olvasható a Facebook-bejegyzésben.