Ben Affleck tapizós ügye ismét a címlapokon - nyilvánosan kért bocsánatot

 

A filmmogul Harvey Weinstein zaklatási ügye kapcsán merült fel a színész neve.

Az utóbbi napokban a filmes világ célkeresztjébe került a 65 esztendős Harvey Weinstein, aki az elmúlt három évtizedben Hollywood egyik legbefolyásosabb filmmoguljává vált, produkciós vállalatával számos Oscar-díjas film, köztük a Ponyvaregény és a Szerelmes Shakespeare elkészítésén dolgozott, sok színész és rendező karrierjét segített elindítani.

A The New York Times amerikai napilap múlt hét csütörtökön számolt be arról, hogy évtizedeken át zaklatta szexuálisan női alkalmazottait és számos színésznőt. Ezen botrány kapcsán elevenítette fel az Instagrammon az egyik kommentelő azt a pillanatot, amikor a Tuti gimi sztárjának, Hilarie Burtonnek váratlanul “megtapizta” az egyik keblét Ben Affleck. Ez az MTV TRL című műsorában történt még 2003-ban, akkoriban a színésznő műsorvezetőként dolgozott a csatornánál.

Hilarie-hez is eljutott a poszt és válaszolt is rá: “Őszintén köszönöm a posztodat, én nem felejtek. Még csak gyerek voltam. Akkor nevetnem kellett, így nem bőgtem el magam”.

Hilarie Burton és férje Jeffrey Dean Morgan. Fotó: Sipa USA

Hilarie Burton és férje Jeffrey Dean Morgan. Fotó: Sipa USA

A sajtó persze azonnal felkapta a hírt és még mielőtt kikiáltják az új Weinsteinnek, a színész közösségi oldalán kért bocsánatot.

“Helytelenül viselkedtem MS. Burtonnel a múltban, ezért őszintén bocsánatot kérek” – írta az Oscar-díjas sztár.

Rose McGowan, akit Weinstein még fiatal lányként zaklatott, ennek ellenére álszentnek nevezte Bent, és azzal vádolta meg, hogy Matt Damon és Russell Crowe mellett ő is tudott a producer ügyeiről, de hallgatott.