Még nem foglaltak a nevek az új magyar ingyenes levelezőrendszeren – ma indult

 

Levélben küldhető óriásfájlokat, reklámmentességet és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot adnak.

A 100%-ban hazai fejlesztésű, ingyenes, korszerű biztonsági technológiával szerelt levelezőrendszert mától használhatják az internetezők.

Aki igényli, korszerű kétlépcsős azonosítással is védheti fiókjait. Ilyenkor idegen eszközről történő bejelentkezéskor egy, a felhasználó által megadott és ismert másik eszközön is ellenőrzik, hogy tényleg ő szeretne-e belépni a fiókjába, s nem pedig valaki más, így ügyelve a biztonságra az adataid felett.

Onbox

A szolgáltató úgy véli, a szolgáltatás méltó versenytársa lehet a nemzetközi mezőny óriásainak. Sőt, bizonyos mértékben akár túltehet rajtuk, főként ha a levélben küldhető óriásfájlokat nézzük, amelyek itt akár 1GB-osak is lehetnek.

Mivel az Onbox ma indult, még a legtöbb név szabad, s nem kell, mondjuk kovacsjanos123-nak hívni magát Kovács Jánosnak, és más, gyakori nevet viselő felhasználóknak, ha időben regisztrálnak.

A szolgáltatás a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt, tudásintenzív és innovatív vállalatok, jelentős szellemi értékeket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások és technológiák házon belüli fejlesztésére irányuló pályázatának egyik nyertese.