Aradszky László emléke előtt tiszteleg a közmédia

 

Vasárnap este, 83 éves korában elhunyt Aradszky László – a legendás táncdalénekes emlékére a Duna World ma 20.00 órakor műsorváltozás keretei között adja majd le a „Hogy volt?” korábbi, köszöntő epizódját.

„Nemcsak a húszéveseké a világ”, énekelte Aradszky László évtizedeken át – ez a sláger a védjegyévé vált. 1962-ben indult a karrierje, azóta állt a színpadon. A „Még ide-oda húz a szív”, az „Isten véled édes Piroskám”, vagy  a „Pókháló van már az ablakon” című dalok mind a közönség kedvencei lettek.

Aradszky László táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában - a műsorban az előadóművész pályafutását idézték meg (MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Aradszky László táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában – a műsorban az előadóművész pályafutását idézték meg (MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Amellett, hogy az egész országot bejárta, Ausztráliától az Egyesült Államokon át Kanadáig egyaránt sok helyen megfordult, és örökzöld slágereivel szórakoztatta a publikumot.

A számos elismeréssel kitüntetett, futballmániás táncdalénekest pályatársaival születésnapja alkalmából köszöntötte a „Hogy volt?” műsora, melynek aktuális adását a mai napon Aradszky Lászlóra emlékezve tűzött műsorra a közmédia.