Miley Cyrus végre tisztázta a házasságáról szóló pletykákat

 

Kerek perec kimondta, így végre pont került a titokzatos gyűrűs történet végére.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 2008-ban találkozott Az utolsó dal forgatásán, 2012-ben pedig Liam megkérte párja kezét. Egy évvel később felbontották a jegyességüket, de a köztük korábban lángoló tűz nem aludt ki teljesen. Majd eljött 2016, amikortól ismét egy párként emlegetjük őket.

Mi több, pár külföldi magazin már házaspárként, miután Liamet Cyrusék kentuckyi birtokán egy karikagyűrűvel az ujján fotózták le. Azóta hetek teltek el és vélhetően az énekesnő megunta az esküvőjükről szóló címlapokat, így tiszta vizet öntött a pohárba a The Sun vasárnapi számában:

“Lelki szemeim előtt még nem körvonalazódott a házasság. Még csak 24 éves vagyok. Remélem élhetek még egy kicsit. Még élvezném az életet.” -mondta a Hannah Montana egykori gyereksztárja.

Miley emellett abban is megerősítette a rajongókat, hogy színész kedvesével nagyon is boldogok együtt. Nem hitte volna, hogy eljegyzésük felbontása után ismét egymásra találnak, de nagyon örül neki, hogy így alakult. Mint mondta, nem tudja, mit hoz a következő három év, de reméli hasonlóan felhőtlen boldogságot.