Megvan, mikor kezdődik Magyarországon új az iPhone eladása

 

Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus, s csak később az X értékesítését.

Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni az MTI-nek, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től minden szolgáltató előrendelést vesz fel.

A Magyar Telekom, a Telenor, és a Vodafone is szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit.

A Vodafone-nál az iPhone X online előrendelése október 27-én kezdődik meg, november 3-tól pedig már ez a készülék is megvásárolható, és a Telenornál is ugyanekkor indul az előrendelés.

Tim Cook, az Apple amerikai számítástechnikai cég vezérigazgatója az iPhone X okostelefonról beszél a vállalat új fejlesztésű termékeit bemutató rendezvényen az Apple kaliforniai központjában, Cupertinóban 2017. szeptember 12-én. (MTI/AP/Marcio José Sánchez)

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója az iPhone X okostelefonról beszél. (MTI/AP/Marcio José Sánchez)

 

Az Apple szeptember 12-én mutatta új be termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az első okostelefon piacra dobásának tizedik évfordulóján bemutatott új készülékek közül az iPhone 8 és iPhone 8 Plus az eddigi modellek továbbfejlesztése, míg az iPhone X (tíz) teljesen megújított modell a korábbiakhoz képest.

Az Egyesült Államokban az iPhone 8-as modellek 600 és 799 dollár (154 ezer és 205 ezer forint) közötti áron kerülnek forgalomba, várhatóan szeptember 22-től. Az iPhone X induló áron 999 dollárba kerül majd, és október végétől lehet majd megrendelni.