Egyszerűen tüneményes - Serena Williams közzétette az első fotót kislányáról

 

A teniszcsillag csemetéje nevéről is lerántotta a leplet.

A 23-szoros Grand Slam-torna győztes kislánya meg szeptember 1-én, 2,8 kilogrammal jött a világra, de a nevét akkor még nem közölték. Most azonban már ez sem titok, a teniszcsillag közösségi oldalán végre egy megható fotóval tudatta első gyermeke nevét, aki édesapja után Alexis Olympia Ohanian Jr. lett.

Amerikában az Alexis név univerzális, bár így is furcsa, hogy apát és lányát ugyanúgy hívják. Azok után azonban, hogy Ryan Reynolds lányát James-nek nevezte el, már semmin nem lepődünk meg.

Serena a kép mellett egy rövid kis dokumentumfilmet is összeállított az elmúlt 9 hónap kalandjáról, melynek utolsó perceiben beismeri, hogy szülése nem volt komplikációktól mentes, de hat kórházban töltött nap után végül hazaengedték anyát és gyermekét.

A 35 éves Williams a floridai West Palm Beach kórházában, a St. Mary’s Medical Centerben szült, ahol biztonsági okok miatt a teljes emeletet lezárták. A korábbi világelső április közepén jelentette be, hogy gyermeket vár a Reddit közösségi oldal társalapítójától, Alexis Ohaniantől. Azt már tavasszal is kijelentette, hogy jövőre szeretné folytatni a sportpályafutását, arról pedig augusztus közepén beszélt, hogy indulni szeretne a januári ausztrál nyílt bajnokságon.