Biztonsági riadót okozott Jude Law, aki csak inkognitóban akart mozizni

 

Egy furcsán viselkedő, kapucni alatt bujkáló férfi miatt riasztották a mozi egyik munkatársát.

A bathi Odeon mozi alkalmazottja, Connor Walter azt az utasítást kapta egy felettesétől, hogy tartsa szemét egy kapucnis férfin, mivel meglehetősen furcsán viselkedik.

Miután azonban Connor jegyellenőrzés közben jobban megnézte magának a vendéget, rájött, hogy Jude Law próbál feltűnés nélkül mozizni náluk, aki a többi néző elől ügyesen megbújt, de a biztonságiak figyelmét azonnal felkeltette.

A jegyszedő így egy szó nélkül beengedte a terembe a filmsztárt, majd a vetítés alatt írt egy kedves üzenetet Lawnak, melyben munkásságát méltatta. Connor a film végeztével egy közös szelfit is csinált a színésszel, mely közben Law pulóverének zsebébe csúsztatta rajongói levelét.

Jude a fiatalember nagy meglepetésére alig másfél órával később e-mailben reagált a mozi dolgozójának:

“Egy mozi őrülttől a másik fanatikusnak…Köszönöm a kedves üzeneted és nagyon sajnálom, hogy sietnem kellett. Nem szeretek feltűnést kelteni nyilvános helyen. Ezért a kapucni! Én is nagy film rajongó vagyok, imádom őket és jó hallani, hogy más is ekkora fan. A legjobbakat! J” -válaszolt a hálás Jude, amiért nem kellett felfednie kilétét az este.