Pippa Middleton csinos új frizurát választott a házasélethez

 

Nővére, Katalin hercegné után ő is egy másik fazon mellett döntött.

Pippa Middleton hosszú barna haja már a múlté, most már ő is a bubi frizura imádók közé tartozik. Katalin hercegné már júliusban beállt a sorba, 34 éves húgát pedig most fotózták le Londonban kerékpározás közben, vállig érő és pár árnyalattal világosabb tincsekkel.

Pippa élete az utóbbi hónapokban teljesen megváltozott, hisz májusban 350 vendég előtt mondta ki a boldogító igent a milliárdos James Matthewsnak. A házasélethez pedig új fazon dukál, ami mellesleg nagyon jól áll az ifjú feleségnek.

Mióta lecsengett az év esküvője körüli felhajtás, Pippa és James alig mutatkoznak nyilvánosan, de nem vesztegetik idejüket, a Dailymail szerint jelenleg épp Pippa kiadó cégének bezárását intézik, mely nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Pippa Middleton itt még hosszú hajjal. Fotó: Flynet Pictures

Pippa Middleton itt még hosszú hajjal. Fotó: Flynet Pictures

Hogy mibe vágja legközelebb fejszéjét a partitervező könyvével nagyot bukó Middleton, azt nem tudni, de a British Heart Foundation nagyköveteként bőven van dolga és most várandós nővére is a segítségére szorul, aki komoly reggeli rosszulléttel küzd, jelenleg is a Kensington-palotában ápolják.