Orbán: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik

 

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődött a Fidesz háromnapos frakcióülése Velencén - értesült az origo.hu. Az internetes portál úgy tudja, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről is. Utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartanak.

Megnyitó beszédében a miniszterelnök arról beszélt, hogy a gazdasági növekedés állandó, a fizetések nőnek, és, hogy a családtámogatásokat is évről évre növelni tudta a kormány.

Megjegyezte, az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket. Az Európai Bíróság kapcsán pedig azt mondta, hogy a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt. Az ítélet kinyitotta ugyanis a kaput. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni. Orbán Viktor azt mondta, hogyha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik.

A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről.

A teljes cikk itt olvasható.