Nigella Lawson lassan elfogy, már csak árnyéka önmagának

 

A formás tévés szakácsnő lefogyott, de nem tűnik túl boldognak.

Nigella Lawson főzőműsorai világszerte nagy sikernek örvendenek, ő aztán nem foglalkozik a divatos diétákkal, ínycsiklandó ételeket főz és évekig vallotta, hogy a fogyókúránál borzalmasabb dolgot el sem tud képzelni.

Bár utóbbival bizonyára igen sokan egyetértenek, Nigella átértékelhette a diétához és az egészséges életmódhoz fűződő viszonyát, ugyanis hónapról hónapra egyre karcsúbb.

A konyhatündér korábban dús idomairól volt híres, igazán buja szettekben is képes volt főzőcskézni. Ezt azonban ugyanabban a formában nem teheti már meg, hiszen lassan elfogy.

Nigella Lawson. Fotó: Facebook

Nigella Lawson. Fotó: Facebook

Az 57 éves Lawsont a minap Londonban fotózták le egy fekete ballonkabátban, de még abban is jól látszódott, hogy milyen sokat fogyott. Korábban Nigella már bevallotta, hogy 44-es méret helyett már 40-es ruhákat hord, de láthatóan már azok is lötyögnek rajta.

A tévés híresség állítólag edzéstervének köszönheti új alakját, amit hamarosan a nyilvánosság előtt is megmutat, ugyanis hetek kérdése és megjelenik legújabb szakácskönyve, At My Table címmel.