Érkezik az első street food szakácskönyv

 

A legismertebb hazai food truck-ok receptkönyvben teszik közzé a legjobb és legnépszerűbb fogásaikat. A könyvben több mint 50 étel elkészítési módját találhatjuk majd meg, emellett kapunk receptet házi készítésű sörre és fröccsre is.

A kötetből többek között azt is megtudhatjuk, hogyan készíthetünk házilag Zing burgert, Paneer szendvicset és Kolbice-t, emellett a kedvenc gyorsételek kitalálóit is megismerhetjük. Az ötven receptet a Food Truck Show legnépszerűbb ételeiből és italaiból állították össze, 26 ismert újhullámos büfékocsi közreműködésével.

A kötetben található ételeket és italokat felkészült szakemberek találták ki, de a receptek egytől egyig elkészíthetők otthon is. Az ételek mellett megismerhetjük a Food Truck-ok történeteit, hazai meghonosítóit és mindazt az életérzést, amit a készítők átélnek munkájuk során.

A gyűjteményből a legnépszerűbb édességek sem maradnak ki, így a street food könyvből akár otthon is könnyen elkészíthetjük a holland stroopwafel sajttortát és a népszerű belga waffelt is.

A Food Truck Receptkönyv szeptember 1-től kedvezményesen kapható a Food Truck Show-n a Bookline utazó könyvesboltjában, a Bookline Buszon, de megvásárolható egyenesen a food truck-okból is, ahol megkóstolhatóak lesznek a könyvben szereplő fogások.